• Wedstrijdzaken

  Organisatie

  Om te zorgen dat ook jij op zaterdag je wedstrijden kan spelen, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Ook het aanwijzen van scheidsrechters om de wedstrijden in goede banen te leiden behoort tot het takenpakket van de commissie Wedstrijdzaken.

  Teamindeling

  De teamindelingen worden gedaan door de KTZ (Korfbal Technische zaken)

  Vervoer naar uitwedstrijden

  Voor het vervoer naar uitwedstrijden, wordt bij toerbeurt een beroep gedaan op de ouders. Een overzicht van aangewezen ritten staat bij het programma op de website en in de wedstrijdzaken app. Mocht je als ouder niet in de gelegenheid zijn om op een bepaalde zaterdag te rijden, ruil dan onderling met een andere ouder.

  Afschrijven voor wedstrijden

  Mocht het een keer voorkomen dat je moet afschrijven, dan meld je je af bij het wedstrijdsecretariaat en bij je trainer/coach. Dit doe je uiteraard zo vroeg mogelijk.

  Meld je aub op tijd af. Hoe eerder hoe beter! Je kunt je voor een zaterdag-wedstrijd afmelden tot donderdagmiddag 16:00 uur voor de betreffende zaterdag. Voor een doordeweekse wedstrijd moet je je 48 uur van tevoren afmelden. Doe je dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om een boete op te leggen. Dit geldt niet voor de volgende situaties:

  • bij plotselinge ziekte na donderdagmiddag 16:00 uur voorafgaand aan de betreffende zaterdag of in het geval van een doordeweekse wedstrijd in de 48 uur voorafgaand aan de doordeweekse wedstrijd;
  • bij een blessure opgelopen na donderdag 16.00 uur voorafgaand aan de betreffende zaterdag of in het geval van een doordeweekse wedstrijd binnen de 48 uur voor de doordeweekse wedstrijd;
  • bij een overlijden.

  Telefoonnummers wedstrijdsecretariaat 

  Jeugd F t/m A: 06 28 21 31 19
  Senioren: 06 28 21 31 04

 • Afmelden Jeugd

 • Afmelden Senioren