• SponsorKliks, eenvoudig geld voor NIO

  Beste SponsorKlikkers,

  Deze maand is €60.24 Gratis Geld aan ckv NIO overgemaakt.

  Dat is mooi nieuws . Denk aan SponsorKliks bij je volgende aankoop en zodoende zullen de inkomsten van ckv N.I.O. ook groeien.

 • Hoe werkt het?

  Met Sponsorkliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ckv NIO, zonder dat het jou een cent kost.

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en NIO ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar NIO. 
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je NIO ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van NIO. Voor jou een kleine moeite, voor N.I.O. zijn het directe inkomsten.

  Wil je NIO ook GRATIS sponsoren? 

  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van NIO. Voor jou een kleine moeite, voor NIO zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

  Hoe werkt het? 

  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van NIO. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert NIO hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

  Je blijft anoniem 

  Noch SponsorKliks, noch NIO weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor NIO is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert NIO niets op. 

  Bezoek de SponsorKlikspagina van NIO