Social Media

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Facebook

Facebook Posts

2 maanden geleden

ckv NIO
Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

ckv NIO

N.I.O. Pubquizz, het is al weer bijna zover.
Vergeet je niet in te schrijven, want vol = vol.
... Meer...Minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

ckv NIO

FAMILIETOERNOOI EN BBQ

Beste sportfamilies en andere belangstellenden,

Op 06 juli 2019 organiseert de ckv N.I.O. weer een familietoernooi.

Aan dit toernooi kunnen ook teams van ouders en kinderen, vriendengroepen, bedrijfsteams en iedere andere vorm van gelegenheidsteams deelnemen.

De downloads om je op te geven en meer informatie zijn op de website te vinden.

Tot ziens op zaterdag 06 juli.
... Meer...Minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

ckv NIO

*** ZATERDAG 20 APRIL ***
Kom morgen in het zonnetje genieten van verschillende wedstrijden van onze club! ☀️
Blijf daarna gezellig een hapje eten en borrelen op ons mooie terras!🍕🥤🍺🍷
... Meer...Minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

ckv NIO

Het bestuur van ckv NIO uit Rotterdam Schiebroek heeft overeenstemming bereikt over contractverlenging met hoofdtrainer Rene Meulmeester. De in Klaaswaal woonachtige Meulmeester blijft nog een jaar technisch hoofdverantwoordelijk voor de selectie van de Schiebroekse korfballers. Ook de samenwerking met coach van het tweede team Peter Boekhout werd met een seizoen verlengd.

‘Meulmeester is er in zijn eerste jaar als trainer in geslaagd een sterk collectief te smeden dat in een sterke derde klasse poule zich wist te handhaven’, aldus voorzitter Dekker. ‘We hebben alle vertrouwen dat Meulmeester deze lijn het komend seizoen gaan doortrekken.’ Daarnaast zal de technische staf nadrukkelijker de samenwerking zoeken met de trainers van de junioren selectie om de aansluiting van deze groep in de toekomst te versoepelen.

Ook Meulmeester is content dat hij zijn inspanningen dit seizoen vervolg kan geven. Meulmeester: ‘Ik ga graag met deze jonge groep verder: De rek is er zeker nog niet uit en ook de juniorengroep bevat veel potentie waardoor NIO met deze groep op termijn een stabiel tweede klasser kan gaan worden.’

Het nieuws werd bekend gemaakt aan de voltallige senioren- en juniorenselectie, waarna direct de contracten werden getekend door voorzitter en trainer. Aansluitend werd het meerjarenplan door de Technische Commissie gepresenteerd, waar Meulmeester het komend seizoen vorm aan mag gaan geven.
... Meer...Minder

Bekijk op Facebook

Reacties zijn gesloten.