Video`s

 • Een lekker dagje N.I.O.
 • ckv NIO

  Als het beeld slecht is of niet optimaal, kunt u dat veranderen door op het filmpje rechts onderin op instellingen te klikken en zie kwaliteit. Dan zo hoog mogelijke resolutie kiezen. Veel plezier met kijken!

  Lees verder →
 • Kombifit Zumba filmpje
 • De doorloper van kind van de wedstrijd Davey
 • Kind van de wedstrijd Saskia D. filmpje.
 • Kind van de wedstrijd Elmer K.

  kvdw Elmer1Zaterdag 8 december was Elmer K. kind van de wedstrijd! Hij was heel zenuwachtig en hij wou eerst niet de doorloper nemen, maar heeft het toch gedaan! Super stoer van je Elmer! NIO 1 moest tegen Velox 1.

  Elmer was super zenuwachtig en keek er dagen naar uit. Toen we het kind van de wedstrijd shirt hadden aangedaan mocht hij mee met het “teampraatje” van NIO 1. Toen de coach klaar was met zijn team de laatste tips te geven, gingen we de doorloper oefenen. Elmer begreep alles snel en het gaat zeker helemaal goed komen.

  Lees verder →
 • Kind van de wedstrijd Lotte H.

  kvdwlotte1Zaterdag 24 november 2012 was Lotte H. kind van de wedstrijd. Lotte zit in de D2. De D2 doet het dit moment niet slecht. Jullie staan nu gedeeltelijk vijfde maar ik weet zeker dat een vierde plek er wel in zit! NIO 1 moest tegen GKV 1 en dat is een lastige tegenstander.

  Lotte was redelijk zenuwachtig en had er heel veel zin in. Ze mocht eerst mee met het “teampraatje” van NIO 1. De coach van NIO 1, Juriaan, gaf de laatste tips om te winnen tegen deze lastige tegenstander, wie momenteel ongeslagen eerste staat. Toen gingen we de doorloper oefenen. Het ging heel goed!

  Lees verder →
 • Kind van de wedstrijd Lois H.

  kvdw Lois Honig 2Zaterdag 6 oktober 2012 was Lois H. kind van de wedstrijd. Lois speelt in NIO E2. NIO 1 speelde zijn laatste wedstrijd dit trimester thuis op het veld. Dan gaat iedereen de zaal in. Zal na het succes van Marin wie de doorloper scoorde ook  Lois scoren?

  De dag begon met regen maar tegen de loop van de middag werd het droog en kon NIO 1 zelfs in het zonnetje spelen. Maar het was koud ondanks, dat het zonnetje af en toe scheen. NIO 1 speelde tegen Dijkvogels 1.

  Lees verder →
 • Kind van de wedstrijd Marin K.

  kvdw marit klein7Zaterdag 29 september 2012 was Marin K. kind van de wedstrijd. Ze speelt in de D2. NIO 1 moest vandaag tegen Nikantes 1. Het was een super spannende wedstrijd! Het weer was heerlijk en daardoor waren veel mensen komen kijken!

  Marin was in het begin een beetje zenuwachtig, maar al snel was het super gezellig. Ze had er heel veel zin in! Toen we het “kind van de wedstrijd T-shirt aan hadden gedaan begonnen we met het oefenen van de doorloper op de hoge korf met een grote bal. Het was wel even wennen maar het ging super goed!

  Lees verder →

Reacties zijn gesloten.