• Hoe word ik lid van NIO?

  1. Bij NIO mag je altijd een aantal keer (3x) meetrainen om korfbal en de vereniging te leren kennen. Heb je een aantal keer meegetraind en ben je enthousiast geworden? Vul hieronder het online aanmeldingsformulier in. 
  2. Je ontvang dan, uiterlijk binnen 2 dagen, een reactie van NIO met het 'Welkom bij NIO informatie boekje'.
  3. Makkelijk he? 
 • Kennismaken met NIO? Iedereen is welkom!

  Op zoek naar een leuke en gezellige korfbalvereniging? Bij NIO kan je korfballen op verschillende niveaus. Wedstrijdkorfbal en breedtekorfbal, we hebben het allemaal. Voor iedereen is er altijd een passend team beschikbaar! Naast plezier proberen we elk lid en team maximaal te ontwikkelen. Wacht dus niet langer, maar schrijf jezelf, of uw kind(eren), in als lid bij NIO!

  Om te proberen of korfbal een leuke sport voor jou is, mag je bij NIO een aantal keer gratis meetrainen. Neem contact op met de korfbaltechnische commissie ktz@ckvnio.nl om te kijken bij welk team je een proeftraining mee kunt doen. Stuur een mailtje wat algemene informatie over jezelf of je kind (naam, leeftijd, ervaring) en je ontvangt binnen 24 uur een reactie met een uitnodiging voor een training. Benieuwd naar de trainingsdagen en tijden? Klik hier (link naar de trainingstijden). Hieronder vind je een mooi schema van het sportieve aanbod van NIO.

 •  

  LeeftijdKlasse
  Vanaf 3 jaar Kangoeroe Klup
  5 - 7 jaar F-Klasse
  7 - 9 jaar E-Klasse
  9 - 11 jaar D-Klasse
  11 - 13 jaar C-Klasse
  13 - 15 jaar B-Klasse
  15 - 18 jaar A-Klasse
  Alle leeftijden G-Korfbal
  Alle leeftijden Kombifit
 • Contributie

  De contributie voor seizoen 2022/2023 wordt geïncasseerd in 4 termijnen en bedraagt per termijn:

   

   

   

  Leeftijd

  Prijs per termijn (1/4 deel)

  19 jaar en ouder

  € 73.50

  16 t/m 18 jaar

  € 60.00

  12 t/m 15 jaar

  € 40.50

  6 t/m 11 jaar

  € 40.50

  5 jaar

  € 27.00

  Kangoeroe Klup

  € 9.00

  G-korfballeden

  € 33.00

  KombiFit

  € 33.00

  Overige leden 1/2 competitie

  € 45.00

  Trim- en overige leden (niet spelend)

  € 28.50

   

   

   

  Studentenkorting

   

   

   

  Studerende senioren met studiefinanciering, kunnen bij de penningmeester vragen om een studiekorting van € 9,00 per termijn door een kopie in te leveren van de studentenkaart. Leden die het hele jaar lid zijn maar die slechts één van de twee competities spelen, betalen 2 termijnen volledige contributie over de periode waarin wordt gespeeld en 2 termijnen halve competitie over de periode waarin niet wordt gespeeld.

   

   

   

  Opzegging/wijziging lidmaatschap

   

   

   

  Opzegging of wijziging van het lidmaatschap kan slechts geschieden per 30 juni van enig jaar en dient schriftelijk bij de ledenadministratie of per e-mail (link naar secretaresse@ckvnio.nl) te worden gedaan uiterlijk

   

   

   

  Eén maand voor beëindiging van het verenigingsjaar, derhalve uiterlijk op 31 mei door het lid zelf c.q. een ouder/verzorger van een jeugdlid.

   

   

   

  Wordt gedurende het verenigingsjaar opgezegd – dus ook aan of voor het begin van het nieuwe seizoen, dan is men over het gehele jaar contributie verschuldigd. Het lidmaatschap wordt geacht te zijn opgezegd op het moment dat de schriftelijke opzegging bij het secretariaat binnen is en pas nadat u hiervan een bevestiging van opzegging terug heeft ontvangen.