• KNKV Magazine #2

  We starten dit jaar weer met een mooi magazine vol interessante en inspirerende verhalen. In de nieuwste editie lees je onder andere over het belang en succes van regionaal samenwerken, de toekomst van clubondersteuning, hoe we samen met verenigingen bouwen aan verenigingsarbitrage en hoe het nieuwkomersteam (een team dat vluchtelingen de mogelijkheid biedt om passende korfbaltrainingen te volgen én te integreren) elke zaterdag zorgt voor sprankjes van geluk in de harten bij MIA.

   

  Verder lees je in dit magazine hoe de weg naar het succes van international Ran Raber eruit zag en blikken we terug op de succesvolle Korfbal Challenge van eind december. Ook vind je interviews met  Marcel van Bentum en René Lensen van Bemmel en Kroon – EAG (Eventpartner XL) en vertelt Marcel de Leeuw van de medische commissie van het KNKV over medische calamiteiten in de korfbalsport en het belang van het hebben van een AED. Je vindt het magazine hier.

  Het KNKV Magazine verschijnt ongeveer één keer in de twee maanden. Je vindt de magazinesop de website. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst. 

   

  We wensen je veel leesplezier!

   

  Voor een optimale leesbaarheid van dit responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen in enkele gevallen gewenst zijn.