Kind van de wedstrijd Lois H.

kvdw Lois Honig 2Zaterdag 6 oktober 2012 was Lois H. kind van de wedstrijd. Lois speelt in NIO E2. NIO 1 speelde zijn laatste wedstrijd dit trimester thuis op het veld. Dan gaat iedereen de zaal in. Zal na het succes van Marin wie de doorloper scoorde ook  Lois scoren?

De dag begon met regen maar tegen de loop van de middag werd het droog en kon NIO 1 zelfs in het zonnetje spelen. Maar het was koud ondanks, dat het zonnetje af en toe scheen. NIO 1 speelde tegen Dijkvogels 1. Lois was zenuwachtig maar verheugde zich er al dagen op. Toen Lois het “kind van de wedstrijd T-shirt” aan had gingen we gelijk de doorloper oefenen. Het ging super goed! Lois ging daarna op de foto met NIO 1 en ging gelijk mee met het team praatje. Daarna gingen we maar nog een keer de doorloper oefenen om het straks extra goed te doen. Ze deed het super goed en ik had er het volste vertrouwen in dat ze ging scoren!

Toen begon het eindelijk! Toen het fluitje van de scheidsrechter klonk rende Lois naar de korf voor de doorloper. En ze scoorde!! Iedereen klapte en ze was super blij! Toen moesten we de stand bijhouden. Helaas scoorde de tegenstander iets meer dan NIO en won met 12-16. Maar dat kon niet aan jou liggen want jij scoorde de doorloper!! Na de wedstrijd kreeg Lois een bal met alle handtekeningen van NIO 1. Lois ik hoop dat je het leuk vond en nog veel plezier bij de E2!

Filmpje van de doorloper:

kvdw Lois Honig1

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.