Kamp

Beste (nieuwe) ouders / kinderen,

Hier wat extra informatie over het kamp bij N.I.O. Wij gaan al vele jaren met de kinderen van N.I.O. op kamp. Dat gebeurt altijd aan het eind van het seizoen (begin juni), De datum voor dit seizoen is: 15 t/m 17 juni 2018.

Alle coaches gaan ook mee op kamp als begeleiders. Dit is vooral vertrouwd voor de kleinere kinderen, want vaak is het hun eerste kamp in hun leven. De kleintjes vinden het dan ook erg spannend (ouders vinden het meestal nog spannender). Voor alle ouders die het erg spannend vinden kan ik u gerust stellen. Elk jaar gaan er nieuwe (kleine) kinderen mee en elk jaar gaat het goed met de kinderen (hoe het gaat met de ouders weet ik niet).

Hoe werkt het (in grote lijnen):

  • In de tijd dat we buiten gaan korfballen, krijgt uw kind een inschrijfformulier mee. Deze kunt u in de kantine inleveren. Hierop kunt u aangeven of uw kind mee gaat, of u wilt rijden en of er nog dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden (medicijnen of allergieën).
  • We vertrekken op vrijdag om 17:45 uur.
  • We rijden met auto`s van ouders die zich hebben aangemeld.
  • Er worden het weekend vele spelletjes, bosspelen en andere activiteiten gedaan.
  • Er wordt rekening mee gehouden dat alle activiteiten geschikt zijn voor alle kinderen.
  • Slapen gebeurt meestal in slaapzalen op stapelbedden. Ook met de slaaptijden wordt rekening gehouden per leeftijd.
  • We komen op zondag weer thuis bij het N.I.O. veld om 15:30 uur.

Voor al het eten en drinken wordt gezorgd en de kinderen hoeven wat dat betreft dus ook niets mee te nemen. Ook is het niet de bedoeling dat de kinderen geld mee nemen, want wij zorgen voor alles.

Kosten:
Wij hebben als doel het kamp zo goedkoop mogelijk te houden zodat iedereen mee kan. De kosten voor het hele weekend bedragen € 34. Dit is dus voor 2 overnachtingen, het eten en drinken en de activiteiten.

Als er nog vragen zijn dan kunt u die altijd aan mij stellen. Maar u kunt ook naar de coaches van uw kind gaan want die weten meestal ook wel veel. Praat ook vooral met andere ouders, want dan kunt u van hen horen of het leuk is.

U kunt de kosten van het kamp overmaken op bankrekeningnummer:
NL96INGB 0751 421 693  t.n.v. J van der Lee

 

Onderstaande slideshow met de foto’s van dit jaar is alleen te zien voor ingelogde leden.

 

Reacties zijn gesloten.